Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen315g126kcal6.3g28.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g94g835kcal0g0g94.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g2797g699kcal55.9g111.9g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6524g3436kcal133.2g298.6g195g2.2g
Valittu annoskoko3262g1718kcal66.6g149.3g97.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna1631g859kcal33.3g74.7g48.8g0.6g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524