Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 39g347kcal0g0g39.2g0g
Broilerisuikaleet630g770kcal134.2g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Makaroni, pasta 420g1375kcal42.8g278.9g4.6g14.1g
Paprika keltainen 140g42kcal1.3g7.1g0.3g2.8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g280g336kcal9.2g13.4g28g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Curryjauhe (-), annos 5g7g23kcal0.7g3.5g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6524g6071kcal393.2g652g198g49.4g
Valittu annoskoko3262g3036kcal196.6g326g99g24.7g
Annoskoko puolitettuna1631g1518kcal98.3g163g49.5g12.4g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358