Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1600g3648kcal304g0g272g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g224g605kcal16.8g109.8g11.2g22.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g800g520kcal25.6g38.4g28g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Korppujauho (X-tra)400g1520kcal52g304g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g13270kcal856.8g905.8g687.6g44.8g
Valittu annoskoko3264g6635kcal428.4g452.9g343.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna1632g3318kcal214.2g226.5g171.9g11.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519