Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl1152g4032kcal161.3g5.8g368.6g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g448g345kcal25.5g48.8g1.3g0g
Piparjuuri, annos 10g64g24kcal2.9g7g0.2g4.8g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 320g1248kcal6.8g7g134.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g11643kcal409.6g198.6g1011.6g31.4g
Valittu annoskoko3264g5821kcal204.8g99.3g505.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna1632g2911kcal102.4g49.7g252.9g7.9g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940