Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1363g399kcal12.8g61.4g5.5g25.9g
Jauheliha, sika-nauta 642g1421kcal112.3g0g109.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)297g104kcal3g20.5g1.5g4.2g
Kesäkurpitsa481g82kcal1.9g12g2.9g3.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour160g481kcal5.5g6.9g48.1g1.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa321g962kcal73.8g0g73.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g6898kcal418.6g201.6g481.8g70.2g
Valittu annoskoko3264g3449kcal209.3g100.8g240.9g35.1g
Annoskoko puolitettuna1632g1725kcal104.7g50.4g120.5g17.6g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148