Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1444g1099kcal27.1g223.7g2.9g14.4g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen201g52kcal1.8g9.2g0.8g4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Nakki, keskiarvo 1203g2806kcal137.1g14g247.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g8164kcal345g537.4g504.8g51.2g
Valittu annoskoko3264g4082kcal172.5g268.7g252.4g25.6g
Annoskoko puolitettuna1632g2041kcal86.3g134.4g126.2g12.8g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686