Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore635g64kcal3.8g10.7g0.6g4.4g
Sipuli, kokonainen 50g89g24kcal1.2g4.3g0.2g0.6g
Omena, ulkomainen kuorittu1270g521kcal2.5g119.4g1.3g22.9g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1270g762kcal43.2g57.2g44.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g2740kcal101.4g383.2g93.2g55.8g
Valittu annoskoko3264g1370kcal50.7g191.6g46.6g27.9g
Annoskoko puolitettuna1632g685kcal25.4g95.8g23.3g14g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500