Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1482g1778kcal222.3g103.7g44.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g721g476kcal108.1g0g5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g801g1282kcal16.8g30.4g120.1g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Oivariini, 60 (100g)60g330kcal0.6g0.6g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g7853kcal700.6g288.6g412g6.8g
Valittu annoskoko3264g3927kcal350.3g144.3g206g3.4g
Annoskoko puolitettuna1632g1963kcal175.2g72.2g103g1.7g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179