Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g1398g1259kcal237.7g48.9g21g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Paprika punainen 719g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g400g1406kcal79.9g2g119.9g0g
Riisi tumma 679g2370kcal47.5g489g15.6g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g11268kcal748.2g1153.8g399.2g83g
Valittu annoskoko3264g5634kcal374.1g576.9g199.6g41.5g
Annoskoko puolitettuna1632g2817kcal187.1g288.5g99.8g20.8g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450619