Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g150g248kcal30.1g0g15g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g113g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Margariini 80% keskiarvo7.5g53kcal0g0g6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g791kcal66.8g11.6g54.4g4.8g
Valittu annoskoko327g396kcal33.4g5.8g27.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna164g198kcal16.7g2.9g13.6g1.2g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461