Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen143g37kcal1.3g6.6g0.6g2.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti47g131kcal1.6g2.6g12.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 38g85kcal6g0.2g6.8g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio6g16kcal1.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g850kcal56.8g18.8g61g5.8g
Valittu annoskoko327g425kcal28.4g9.4g30.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna164g213kcal14.2g4.7g15.3g1.5g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317