Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 135g52kcal1.4g9.3g0.3g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g121kcal10.1g0g9g0g
Riisi, keitetty, suolaa 56g77kcal1.4g17g0.2g0.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g38g94kcal7.1g0g8.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g38g45kcal1.3g1.4g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g804kcal43.2g61.2g43.2g8.2g
Valittu annoskoko327g402kcal21.6g30.6g21.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna164g201kcal10.8g15.3g10.8g2.1g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059