Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 66g103kcal7.5g3.3g6.6g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%55g71kcal1.6g1.1g7.1g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)33g4.9kcal0.2g1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ketsuppi, Felix8.8g7.9kcal0.1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g467kcal21g27g31.2g0.8g
Valittu annoskoko327g233kcal10.5g13.5g15.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna164g117kcal5.3g6.8g7.8g0.2g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609