Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g219g59kcal2g11g0g3.7g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g22g75kcal0.4g0.7g7.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g6.6g17kcal0g6.6g0g0g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Kananmuna, annos 65g14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g661kcal9.8g39.4g52.4g7.6g
Valittu annoskoko327g331kcal4.9g19.7g26.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna164g165kcal2.5g9.9g13.1g1.9g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011