Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali35g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g44g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Paprika, vihre8.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska 87g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 2.9g8.8kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g112kcal4g17.2g2g5.8g
Valittu annoskoko327g56kcal2g8.6g1g2.9g
Annoskoko puolitettuna164g28kcal1g4.3g0.5g1.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639