Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g102g286kcal19.4g0g22.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g108g38kcal1.7g7.5g0.1g1.5g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g117g94kcal12.9g3.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g835kcal68g21.8g52g3g
Valittu annoskoko327g418kcal34g10.9g26g1.5g
Annoskoko puolitettuna164g209kcal17g5.5g13g0.8g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573