Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g113g169kcal21.4g0g9.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka8.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g546kcal47.2g21.8g32g2.2g
Valittu annoskoko327g273kcal23.6g10.9g16g1.1g
Annoskoko puolitettuna164g137kcal11.8g5.5g8g0.6g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026