Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g193g270kcal30.8g5.8g14.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)56g34kcal0.4g2.7g2.3g0.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g45g162kcal3.8g34.7g0.5g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.8g7.9kcal0.2g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g966kcal71.2g90.4g35g1.4g
Valittu annoskoko327g483kcal35.6g45.2g17.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna164g242kcal17.8g22.6g8.8g0.4g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056