Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 105g233kcal18.4g0g17.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g649kcal40.6g22.6g44g2.2g
Valittu annoskoko327g325kcal20.3g11.3g22g1.1g
Annoskoko puolitettuna164g162kcal10.2g5.7g11g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126