Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g33g43kcal5g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä25g10kcal0.3g2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Siirappi 2.1g6.3kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g179kcal12.8g13g9g4.4g
Valittu annoskoko328g90kcal6.4g6.5g4.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna164g45kcal3.2g3.3g2.3g1.1g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391