Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)50g15kcal0.5g2g0.2g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Basilika, tuore0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g199kcal11.4g15.6g9.2g2.2g
Valittu annoskoko328g100kcal5.7g7.8g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna164g50kcal2.9g3.9g2.3g0.6g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954