Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g60g208kcal7.7g37.5g2g5.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 83g159kcal16.7g0.3g10.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti10g29kcal0.4g0.6g2.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)14g17kcal0.4g0.5g1.4g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g943kcal52.6g91.4g37.8g15.4g
Valittu annoskoko327g472kcal26.3g45.7g18.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna164g236kcal13.2g22.9g9.5g3.9g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124