Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)105g84kcal3.6g20g1.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1501g218kcal0g51g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 526g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Pasta 3-viljan (Torino)135g473kcal20.3g89.2g3.4g6.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6540g4334kcal291.8g378.2g177g43.2g
Valittu annoskoko3270g2167kcal145.9g189.1g88.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna1635g1084kcal73g94.6g44.3g10.8g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156