Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.4g1.8g9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste450g117kcal4g21.6g1.3g10.3g
Hk, sininen lenkki 580g652g1500kcal65.2g41.1g117.4g1.3g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen12g37kcal0.9g6.4g0.6g0.1g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Smetana, Valio, hyla112g439kcal2.2g2.8g47.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5.6g7.9kcal0.3g0.5g0.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6543g6303kcal191.6g437.8g405.4g43g
Valittu annoskoko3271g3152kcal95.8g218.9g202.7g21.5g
Annoskoko puolitettuna1636g1576kcal47.9g109.5g101.4g10.8g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050