Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g1600g1984kcal72g400g9.6g16g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g1200g1548kcal249.6g0g60g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g200g380kcal68g3g10g0g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6544g8254kcal798.4g857.4g168g72.2g
Valittu annoskoko3272g4127kcal399.2g428.7g84g36.1g
Annoskoko puolitettuna1636g2063kcal199.6g214.4g42g18.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416