Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80240g974kcal182.4g12g21.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1600g2016kcal176g4.8g144g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6544g11067kcal738g59g884.8g68g
Valittu annoskoko3272g5534kcal369g29.5g442.4g34g
Annoskoko puolitettuna1636g2767kcal184.5g14.8g221.2g17g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107