Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g875g306kcal8.7g56.9g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g18g17kcal1.1g3g0.1g0g
Hunaja 7g23kcal0g5.7g0g0g
Nautajauheliha 15%700g1435kcal126g0g105g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 88g327kcal19.5g0g28g0g
Munakoiso 1313g294kcal6.6g40.7g2.6g32.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 88g173kcal1.2g1.6g17.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g5492kcal330.8g232.6g343.8g79.2g
Valittu annoskoko3276g2746kcal165.4g116.3g171.9g39.6g
Annoskoko puolitettuna1638g1373kcal82.7g58.2g86g19.8g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465