Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1438g2875kcal287.5g0g186.9g0g
Vesi1078g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl135g392kcal3.1g4g40.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix194g97kcal2.9g19.4g1g0g
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Coctailkurkku, Pirkka54g15kcal0.5g3g0.5g1g
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.3g0.9g2.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g108g970kcal0g0g107.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g9312kcal607.6g172.4g675.8g13.8g
Valittu annoskoko3276g4656kcal303.8g86.2g337.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna1638g2328kcal151.9g43.1g169g3.5g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832