Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g2168g7588kcal260.2g1409.2g47.7g195.1g
Oliiviöljy 361g3195kcal0g0g361.3g0g
Valkosipuli 145g157kcal11.4g23.6g0.9g3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 602g130kcal1.9g9.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g22140kcal547g2884.8g819.8g397.4g
Valittu annoskoko3276g11070kcal273.5g1442.4g409.9g198.7g
Annoskoko puolitettuna1638g5535kcal136.8g721.2g205g99.4g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761