Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1083g336kcal7.6g59.6g1.1g15.2g
Vesi361g0kcal0g0g0g0g
Sokeri460g1869kcal0g459.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1372g5213kcal97.4g690g222.2g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g14834kcal210g2418.8g446.6g79.8g
Valittu annoskoko3276g7417kcal105g1209.4g223.3g39.9g
Annoskoko puolitettuna1638g3709kcal52.5g604.7g111.7g20g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847