Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g26g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 2.9g8.9kcal0.3g1g0.4g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g37g102kcal6.9g0g4g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g44g35kcal7.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g359kcal31.2g16g9.6g2.4g
Valittu annoskoko328g180kcal15.6g8g4.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna164g90kcal7.8g4g2.4g0.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115