Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 125g20kcal0.9g2.5g0.1g2.5g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g13g31kcal0.7g0.4g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g126kcal4.2g7.6g7.4g5.6g
Valittu annoskoko328g63kcal2.1g3.8g3.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna164g32kcal1.1g1.9g1.9g1.4g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093