Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g141g177kcal7g3.9g14.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g84g304kcal23.6g1.7g22.8g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl14g46kcal1.9g7.6g0.9g1.5g
Ruisjauho Pirkka25g77kcal2.5g15.4g0.5g3.8g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g1394kcal85.6g59.8g90.6g10.6g
Valittu annoskoko329g697kcal42.8g29.9g45.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna164g349kcal21.4g15g22.7g2.7g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368