Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen26g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g122g195kcal28g0g9.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)139g49kcal1.4g9.6g0.7g1.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.6g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g537kcal61.6g26.4g21.4g7g
Valittu annoskoko329g268kcal30.8g13.2g10.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna164g134kcal15.4g6.6g5.4g1.8g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011