Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus141g42kcal2.8g7g0.4g4.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)141g156kcal32.4g0g2.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto28g93kcal7.6g0g6.8g0g
Oliiviöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g745kcal86.6g16g37g8.4g
Valittu annoskoko329g373kcal43.3g8g18.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna164g186kcal21.7g4g9.3g2.1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890