Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g19g60kcal9.7g5.2g0.1g3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)188g56kcal1.9g7.5g0.8g0.4g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g38g23kcal0.3g2g1.5g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g365kcal26.4g40.8g8g9.4g
Valittu annoskoko328g183kcal13.2g20.4g4g4.7g
Annoskoko puolitettuna164g91kcal6.6g10.2g2g2.4g
Arvot/100g100g56kcal4g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109