PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 186g71kcal0.5g13.1g0.2g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g20g107kcal0.1g0.1g11.9g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g960kcal21.2g130.4g35g15.4g
Valittu annoskoko329g480kcal10.6g65.2g17.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna164g240kcal5.3g32.6g8.8g3.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.8g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219