Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 75g149kcal22g0g6.7g0g
Siankylki, raaka19g60kcal2.8g0g5.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Paprika keltainen 32g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Paprika vihreä 32g6.8kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g688kcal56.4g45.8g28.2g8.6g
Valittu annoskoko329g344kcal28.2g22.9g14.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna164g172kcal14.1g11.5g7.1g2.2g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933