Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK56g96kcal5.6g5.6g5.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g113g39kcal1.8g7.8g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 16g7.7kcal0.2g1.5g0g0.3g
Sinappi 3.6g4.7kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 34g6.7kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g388kcal17.2g39.2g17.2g6.8g
Valittu annoskoko328g194kcal8.6g19.6g8.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna164g97kcal4.3g9.8g4.3g1.7g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174