Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g56g96kcal11.2g0g5.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g70g56kcal1.1g4.7g3.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.9g15kcal0.9g0g1.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g19g51kcal3.7g0.2g4.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)13g91kcal0g0g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g42g144kcal2.9g32.9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g938kcal42.8g77.8g50.4g2.6g
Valittu annoskoko329g469kcal21.4g38.9g25.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna164g234kcal10.7g19.5g12.6g0.7g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924