Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g70g77kcal5.5g12.7g0.4g6.4g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 127g29kcal0.7g4.4g0.4g1.8g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%113g192kcal22.5g0g11.3g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g661kcal58g37g29.8g17g
Valittu annoskoko329g331kcal29g18.5g14.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna164g165kcal14.5g9.3g7.5g4.3g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373