Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus16g55kcal2.2g0.1g5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa73g95kcal13.2g1g4g0g
Valio fraiche 5%23g20kcal0.9g1.7g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)45g74kcal1.4g1.8g6.8g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)11g29kcal3.5g0g1.7g0g
Ketsuppi, Felix8.5g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)152g199kcal18.3g112.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g962kcal79.2g238g40.2g0g
Valittu annoskoko329g481kcal39.6g119g20.1g0g
Annoskoko puolitettuna164g241kcal19.8g59.5g10.1g0g
Arvot/100g100g146kcal12.1g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821