Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g160g624kcal0.3g155.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g400g382kcal4.4g72.8g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g320g2880kcal0g0g320g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2400g648kcal31.2g115.2g4.8g40.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g9069kcal71.8g686.4g649.6g81.6g
Valittu annoskoko3280g4534kcal35.9g343.2g324.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna1640g2267kcal18g171.6g162.4g20.4g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234