Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste420g109kcal3.8g20.1g1.3g9.7g
Peruna, vanha, kuorittu 105g80kcal2g16.3g0.2g1g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g36kcal1.8g1.7g2.5g0.1g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g464kcal53.2g0g28g0g
Kukkakaali, tuore420g84kcal7.6g9.2g1.3g7.6g
Chili paprika punainen14g5.6kcal0.3g1.3g0g0g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6566g1833kcal148.4g131.4g74.8g53.4g
Valittu annoskoko3283g917kcal74.2g65.7g37.4g26.7g
Annoskoko puolitettuna1642g458kcal37.1g32.9g18.7g13.4g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876