Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g900g1188kcal189g0g45g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g900g1791kcal180g0g117g0g
Margariini, Pirkka5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli225g675kcal8.1g9.5g67.5g0g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g720kcal12.1g12.1g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6570g8991kcal781.6g54.2g614.6g3.8g
Valittu annoskoko3285g4496kcal390.8g27.1g307.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna1643g2248kcal195.4g13.6g153.7g1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720