Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1501g1622kcal339.3g0g27g0g
Pekoni atria751g2627kcal112.6g0g225.2g0g
Sieni rouskut, suolattu 480g125kcal7.5g11.1g2.4g13.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni375g488kcal11.3g7.5g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6576g10777kcal952.2g56g712.2g29g
Valittu annoskoko3288g5389kcal476.1g28g356.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna1644g2694kcal238.1g14g178.1g7.3g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489