Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale438g1403kcal52.6g0g131.5g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1802g436kcal24.7g34.8g9g44.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen33g238kcal0.3g0.3g26.4g0g
Maito, Kevyt535g246kcal17.1g25.7g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio210g610kcal54.6g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6576g6544kcal358g123g486.8g89.4g
Valittu annoskoko3288g3272kcal179g61.5g243.4g44.7g
Annoskoko puolitettuna1644g1636kcal89.5g30.8g121.7g22.4g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412