Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 47g40kcal1.4g2.1g2.8g0g
Katkarapu, rainbow210g210kcal48.4g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g544kcal102.2g10.8g9.8g2.4g
Valittu annoskoko329g272kcal51.1g5.4g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna165g136kcal25.6g2.7g2.5g0.6g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889