Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 125g35kcal1.5g5.1g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g271kcal24.4g14g11.6g6.2g
Valittu annoskoko329g136kcal12.2g7g5.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna165g68kcal6.1g3.5g2.9g1.6g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648