Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 32g71kcal5g0.2g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g734kcal59.4g9.6g51.4g3g
Valittu annoskoko329g367kcal29.7g4.8g25.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna165g184kcal14.9g2.4g12.9g0.8g
Arvot/100g100g112kcal9g1.5g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667